понеділок, 17 вересня 2018 11:11

Стівен Кінг розповів про улюблений фільм

Стівен Кінг розповів про улюблений фільм
Стівен Кінг сказав, що "Хрещений батько 2" найкращий фільмі в історії. Фото: foxnews.com

Відомий американський письменник Стівен Кінг назвав найкращий фільм в історії.

"Хтось запитав вчора про найкращий фільм із тих, що я дивився. Після ночі роздумів, яких я насправді не потребував, із упевненістю можу відповісти: "Хрещений батько-2", - написав Кінг в Тwitter.

Ця кримінальна сага про сицилійську мафіозну сім'ю Корлеоне, що облаштувалася в Нью-Йорку. Екранізація однойменного роману Маріо П'юзо, виданого 1969 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix екранізує книгу Стівена Кінга

Американський інститут кіномистецтва визнав обидві частини "Хрещеного батька" найбільшими гангстерськими фільмами й одними з кращих у історії кінематографа. "Хрещений батько-2" отримав "Оскар" як кращий фільм і широке визнання критиків. Деякі вважають, що він перевершує оригінал 1972 року. Стрічка стала першим сиквелом, що отримав нагороди в 6 категоріях.

Роман американського письменника Стівена Кінга "Майже як "Б'юік" стане фільмом. Продюсер Ашок Амрітрадж придбав права на повнометражну адаптацію роману. Вільям Брент Белл напише сценарій екранізації та поставить картину.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінг розповів про улюблений фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі