понеділок, 04 лютого 2019 14:44

Стівен Кінг анонсував новий роман

Автор: ew.com
  Роман Стівена Кінга "Інститут" розповість про дітей з надприродними здібностями
Роман Стівена Кінга "Інститут" розповість про дітей з надприродними здібностями

Американський письменник Стівен Кінг анонсував новий роман "Інститут". Фантастичний твір про заклад для дітей з надприродними здібностями вийде у вересні цього року.

Місто Міннеаполіс, штат Міннесота, США. Посеред ночі в будинку на тихій вуличці зловмисники вбивають батьків Люка Елліса, а його самого вантажать у чорний позашляховик. Операція займає менше як дві хвилини. Хлопець приходить до тями в кімнаті, яка дуже нагадує його власну, тільки без вікон. Поряд є інші двері, за якими тримають дітей з особливими здібностями - телепатією та телекінезом. Їх схопили й кинули сюди так само, як і Люка, за сюжетом. Місіс Сігсбі та персонал закладу намагаються витягти з дітей паранормальні здібності. Люк у розпачі. Хоче втекти звідси. Однак ще нікому не вдалося покинути Інститут.

"Драматична історія про боротьбу добра і зла у світі, де хороші хлопці не завжди перемагають. Така ж страшна, як і роман "Та, що породжує вогонь". Із такою ж разючою дитячою силою, як у романі "Воно" - йдеться в описі книжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Андрусяк не любить слухняних дітей

Твір "Та, що породжує вогонь" Стівен Кінг написав 1980 року. Розповідає про дівчинку Чарлі. Вона пірокінетик, здатна викликати вогонь силою думки. Дівчинку переслідує секретна організація "Контора", що прагне використати її здібність як зброю.

"Воно" Кінг написав 1986-го. Розповідає про сімох друзів, які борються з клоуном Пеннівайзом - почварою, що вбиває людей і здатна втілюватись у будь-яку фізичну форму.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінг анонсував новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі