Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 16:29

Стартує прем'єра заключних епізодів серіалу "Паперовий будинок"
10

Прем'єра фінальних епізодів п'ятого сезону серіалу "Паперовий будинок" відбудеться 3 грудня.

Напередодні виходу на Netflix другої половини заключного сезону головні учасники проєкту зібралися на промовечірці у Мадриді. Зірки активно ділилися знімками із заходу в Instagram.

Актори, які виконали головні ролі у серіалі, зібралися на червоній доріжці Паласіо Вісталегре, де прощалися зі знімальною командою, яка за роки роботи над проєктом стала для них родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 10 кращих серіалів 2020 року

Фото: instagram.com/itziarituno

Серед них: Альваро Морте, який грає професора — натхненника пограбування, Іціар Ітуньо —виконавиця ролі його коханої Лісабон, Урсула Корберо, яка грає Токіо, та багато інших.

Сюжет серіалу "Паперовий будинок" розповідає про команду таємничих грабіжників, які цього разу потрапили у пастку всередині банку Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: HBO витратила на приквел "Гри престолів" понад $30 млн і скасувала проєкт

Стримінговий сервіс HBO Max 12 листопада показав перший трейлер довгоочікуваного продовження культового серіалу "Секс і місто". Премʼєра продовження під назвою And Just Like That відбудеться цьогоріч 9 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Стартує прем'єра заключних епізодів серіалу "Паперовий будинок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі