Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 09:31

HBO витратила на приквел "Гри престолів" понад $30 млн і скасувала проєкт

HBO витратила на приквел "Гри престолів" понад $30 млн і скасувала проєкт
Тепер приквел ніколи не з'явиться. Фото: HBO

Телекомпанія HBO витратила на пілотну серію першого приквелу "Гри престолів" понад $30 млн після чого відмовилася відмовитися від проєкту.

Тепер серіал ніколи не з'явиться, повідомив Insider.

"Коли я побачив уривок серії, то сказав головному контент-директору HBO Кейсі Блойсу: "Це просто не працює, і я не думаю, що це відповідає обіцянкам оригінального серіалу". Він не заперечував, що насправді було більшим полегшенням", – розповів колишній керівник WarnerMedia Роберт Грінблатт у книзі журналіста Джеймса Ендрю Міллера "Tinderbox: Безжальне прагнення HBO до нових кордонів".

Приквел скасували на етапі виробництва.

В HBO публічно заговорили про приквел 2017-го. Він мав розповідати історію, що відбувалася за тисячі років до сюжету "Гри престолів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь "Гри престолів" створили крафтове пиво

Замість цього компанія випустить спін-офф під назвою "Будинок Дракона". Він має складатися з 10 серій. Прем'єру призначили на 2022 рік.

Творці "Гри престолів" готуються відзначити 10-річчя з дня виходу серіалу. З нагоди випустили трейлер всього серіалу з найбільш епічними моментами. Також опубліковали новий трейлер фінального, восьмого сезону, яким залишилися не задоволені фанати і навіть створили петицію з проханням його перезняти.

Зараз ви читаєте новину «HBO витратила на приквел "Гри престолів" понад $30 млн і скасувала проєкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі