понеділок, 28 березня 2011 17:31

Станіслав Говорухін ненавидить свої дні народження

Станіслав Говорухін ненавидить свої дні народження

29 березня російському режисеру Станіславу Говорухіну виповниться 75 років. Напередодні він презентував у Києві свій новий фільм "В стилі JAZZ" і розповів, що не любить гучних святкувань.

"Ненавиджу свої дні народження і чужі теж. Коло моїх знайомств – це різні депутати, уряд. Це неможливо винести. Приходиш, сидять за столом люди, яким цікаво поговорити. Але музика з такими децебелами, що говорити не можна. На екрані обов'язково буде іти фільм про життя іменинника. Буде ведучий. У багатої людини - Іван Ургант або Максим Галкін, співатиме Кіркоров. У не багатого – який-небудь гурт, я їх назв не знаю. У мене цього не було і ніколи не буде. Я навіть тости забороняю, якщо ми збираємось. Сказали два слова за батьків і досить", - сказав режисер.

Зараз Говорухін захоплюється живописом і графікою.

"29 березня у мене буде інша важлива подія. В Москві в Академії мистецтв відкривається моя персональна виставка живопису і графіки. Дуже велика. Цьому я радію", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Станіслав Говорухін ненавидить свої дні народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі