Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2024 16:56

Стало відомо, скільки сезонів отримає "Дім дракона"

Стало відомо, скільки сезонів отримає "Дім дракона"
Ще знімуть два сезони "Дому дракона". Фото: HBO

Приквел "Гри престолів" "Дім дракона" буде мати ще два сезони.

Сценарій до наступного третього сезону вже в розробці, повідомив шоуранер і співавтор серіалу "Дім дракона" Раян Кондал, пише Variety.

Четвертий сезон стане останнім.

Розробка третього сезону запланована на осінь, а зйомки планують запустити на початку 2025 року.

Кондала запитали, чи буде у третьому сезоні також вісім епізодів, як й у другому.

"Я не обговорював це з HBO. Я просто припускаю, що каденція шоу, з погляду драматичного оповідання, залишатиметься такою ж з другого сезону", - відповів він.

Співавтор "Дому дракона" Джордж Мартін раніше писав у своєму блозі, що може знадобитися чотири сезони по 10 епізодів у кожному, щоб розповісти про війну "Танок драконів" з його книги "Вогонь і кров". Але HBO досі не підтверджував, скільки сезонів буде мати "Дім дракона".

Нещодавно повідомили, що НВО випустить ще один приквел "Гри престолів" - серіал "Лицар семи королівств". Він заснований на книзі Мартіна "Історії про Дунка і Ейгона". Це серія новел із циклу "Пісні льоду й полум'я". Події майбутнього серіалу розгортаються за 100 років до подій "Гри престолів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал HBO "Дім дракона" отримає продовження

Історії пов'язані з пригодами Дунка, який згодом стане лордом-командувачем Королівської гвардії, і Егга - згодом короля Ейгона V Таргарієна.

"Я знаю, що всі хочуть, щоб нові сезони виходили кожного літа. Просто шоу настільки складне, що ми дійсно знімаємо кілька повнометражних фільмів кожного сезону. Тож я перепрошую за очікування, але я просто скажу, що Грачиний Притулок і Червоний посів є ознаками того, що ми здобудемо неймовірну перемогу в Битві при Гуллеті у майбутньому", - додав Кондал.

Американська стрімінгова компанія HBO розробляє продовження серіалу "Гра престолів". Там розповідатиметься про від'їзд одного з героїв кіносаги, Джона Сноу, з Вестероса.

Персонажа, ймовірно, зіграє Кіт Герінґтон, який втілив його у серіалі. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки сезонів отримає "Дім дракона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі