понеділок, 10 серпня 2015 16:19

Стало відомо, коли вийде серіал з Харчишиним в головній ролі
5

Точна дата виходу українського серіалу про Олексу Довбуша, головну роль у якому зіграє лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, ще не відома. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на продюсерського центру Magnat Media.

Знімати серіал команда вирушила у Закарпаття. Робоча назва телепроекту - "Олекса Довбуш – легенда Карпат". Події серіалу відбувалися триста років тому, тому проводилася ретельна підготовка до зйомок, щоб передати дух і звичаї того далекого часу.

Фільм буде присвячений життю знаменитого ватажка визвольного руху карпатських опришків в XVIII столітті. Олекса Довбуш був своєрідним Робіном Гудом, який в ім'я справедливості грабував маєтки поміщиків і роздавав здобуте бідним селянам. Основною зоною, на якій діяв Довбуш і його соратники, була територія Карпат. Після смерті Довбуша в 1745 році його ім'я було увічнено в народних піснях і легендах.Ідея серіалу показати глядачеві, що історія українського народу настільки багата і різноманітна, а національний дух свободи і справедливості - це як частина нашого буття.

Робота і підготовка до зйомок телевізійного серіалу "Олекса Довбуш - Легенда Карпат" почалися ще восени 2014 українським продюсерським центром "Магнат-Медіа". Фільм розрахований на 4-5 серії і має незвично побудовану сюжетну лінію, яка розповість глядачеві про дитинство, життя і подвиги народного героя, про дивовижну долю яскравого і сильного серцем і духом чоловіка. Розкриє секрети незвичайних здібностей і таємниці особистого життя Олекси.

Гурт "Друга ріка" також докладе руку до створення саундтреку для фільму. Музиканти планують за участю Національного академічного оркестру народних інструментів записати в новій обробці пісню "Хто, якщо не ти?" зі свого останнього альбому Supernation. Ця композиція повинна стати головною в майбутній картині.

 

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли вийде серіал з Харчишиним в головній ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі