Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2015 17:40

Стала відома дата проведення фестивалю "Файне Місто" у 2016 році

Стала відома дата проведення фестивалю "Файне Місто" у 2016 році

Фестиваль "Файне Місто" відтепер триватиме чотири дні з 7 по 10 липня. Про це повідомили організатори в соцмережах. Наразі триває робота з підбору гуртів, а також для фестивальників готують чимало атракцій і сюрпризів.

"Працюємо над лайнапом фестивалю і хочемо, щоб кожен із Вас долучився до цієї кропіткої роботи. Все, що Вам потрібно зробити - це заповнити форму, вказавши п'ять музичних виконавців, яких найбільше хочете почути на фестивалі. Процедура займе кілька хвилин, але саме Ваші анкети допоможуть нам зробити відпочинок на фестивалі "Файне Місто" 2016 незабутнім", - розповідають організатори.

Нагадаємо, що цьогоріч фестиваль "Файне Місто" зібрав понад 8 тисяч фестивальників. На п'ятьох сценах виступило понад 60 гуртів. Окрім українських виконавців на "Файне Місто" приїхали гурти з Білорусі, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії та Росії.

Окрім музичного концерту, була на фестивалі й розважальна програма: кілька спортмайданчиків, різноманітні майстер-класи, ярмарки, салон краси, велопрокат.

Також на території фестивалю збирали кошти для бійців АТО. За невелику плату можна було покуштувати смачну кашу чи борщ із польової кухні й таким чином допомогти учасникам АТО на передовій.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата проведення фестивалю "Файне Місто" у 2016 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі