Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2021 10:01

Співаючий ректор випустив атмосферний кліп "А нам сьогодні 50"
7

 

Прогресивний співаючий ректор Михайло Поплавський, про якого нещодавно зняли документальний фільм, здивував новим атмосферним кліпом на пісню "А нам сьогодні 50".

 

Він упевнений і своїм прикладом доводить, що в цьому віці життя тільки починається. І це не пусті слова. Адже сам він у 43 роки очолив Університет культури, а в 50 став суперзіркою. І сьогодні підтверджує свій статус новими проєктами, яскравими кліпами, які знімає з використанням суперсучасних технологій: 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine, traking systems та інших.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

"Півстоліття – це дуже важливий історичний період в житті кожної людини. У 50 років багато хто впадає в депресію, вважає, що кращі часи вже минули і живе за інерцією. Але, я впевнений, у 50 років життя тільки починається. І прожити його потрібно на всі сто, кожен день – до останнього патрона. Адже на завтра Бог нікому нічого не обіцяв. Життя – це свято. І якщо у вашому житті не вистачає радості, свято потрібно самому організувати, відчувати повноту життя у всіх його проявах. Кожен прожитий день повинен бути насиченим і яскравим", – сказав Поплавський.

 

І кліп вийшов яскравим, атмосферним і душевним. Режисером відео став Іоанн Зенков, оператором-постановником – Олексій Степанов, з яким Поплавський співпрацював 20 років тому.

 

У ювілейному шедеврі відтворена епоха 20-х років минулого століття. Кліп стилізовано під "Великого Ґетсбі": розкішні декорації, дорогі костюми, красиві жінки в елегантно-вишуканому вбранні і коштовностях. Спеціально для зйомок орендували раритетний кабріолет "Ford" 1937 року випуску, який підкреслив розкіш тих часів.

 

Поплавський з'явився в образі імпозантного ліричного героя, який відзначає з гостями своє 50-річчя, його оточують красуні – дівчата з бек-вокалу і балету. До речі, Михайло Михайлович вперше залучив до зйомок студенток першого курсу. Він кружляє в танці із чарівною жінкою і згадує щасливі моменти, прожиті разом.

 

Історію кохання відображає пристрасне танго у виконанні лауреатів міжнародних конкурсів, студентів Університету культури Олександри Коняшиної та Річарда Германовича. У фіналі весела компанія підіймає келихи з шампанським за іменинника, його нове яскраве, успішне й щасливе життя.

  "У 50 життя тільки починається": Поплавський представив свою філософію
"У 50 життя тільки починається": Поплавський представив свою філософію

"50 років називають екватором, золотим ювілеєм, і цей кліп із побажаннями нових перемог та любові до життя ми присвячуємо всім іменинникам", – сказав під час презентації Поплавський.

Артисти вже називають кліп "хлібним" і пророкують йому успіх на корпоративах. Але Михайло Михайлович каже, що він – дуже дорогий артист.

Зараз ви читаєте новину «Співаючий ректор випустив атмосферний кліп "А нам сьогодні 50"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі