понеділок, 28 березня 2011 10:45

Співак Олександр Барикін помер від інфаркту

Співак Олександр Барикін помер від інфаркту

Співак, музикант і композитор Олександр Барикін, який помер у суботу на 60-му році життя, буде похований у вівторок на Троєкуровському кладовищі Москви.

За словами представника артиста Олександра Сидоренка, в неділю вранці він прилетів з Оренбургу, де Барикін помер під час гастролей, разом з тілом артиста до Москви.

У середині січня Барикін опинився в лікарні Брянська в кардіології. У лікарню популярного співака, гітариста і композитора привезли у важкому стані. Потім співак пішов на поправку і був виписаний.

Але під час гастролей в Оренбурзі стан співака різко погіршився, і, як раніше розповів Сидоренко, після повторного інфаркту Барикін помер у реанімації.

В останні роки автор хітів "Букет" ("Я буду долго гнать велосипед"), "Незнакомка", "Аэропорт" проводив багато часу у Брянську, в цьому місті була студія. Він навіть написав гімн футбольної команди "Динамо" - Брянськ. Крім того, Брянськ - батьківщина його другої дружини, розрив з якою співак важко переживав.

Народився Барикін в селі Березово Тюменської області 18 лютого 1952. Кілька років потому сім'я переїхала в Підмосков'я, де Барикін закінчив музичну школу в Люберцях. У 1973 році, як повідомляється на сайті співака, він став учасником ВІА "Москвичи", через рік перейшов у "Веселые ребята", де працював до 1976 року, а потім два роки грав у сочинському ВІА "Жемчуг". Після чого Барикін створив групу "Карнавал", котра проіснувала більше 30 років.

Барикін написав понад 400 пісень, його пісні виконували зірки радянської та російської естради - Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Ігор Ніколаєв та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Співак Олександр Барикін помер від інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі