вівторок, 08 травня 2018 13:59

Співачка померла після повернення на сцену

Співачка померла після повернення на сцену
Бельгійська співачка Моран записала 13 дисків. За 5 днів до смерті дала свій останній концерт. Фото: ВВС

Бельгійська співачка 57-річна Клодін Люйпертс, яка виступала під псевдонімом Моран, померла 8 травня у Брюсселі. Мертвою її знайшли у власній квартирі. Причини поки що невідомі.

2016-го співачка залишила сцену через проблеми з голосовими зв'язками. За 5 днів до смерті дала свій перший концерт після дворічної перерви, повідомляє ВВС. З 2019-го планувала відправитися у гастрольне турне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла легенда туркменської опери

Клодін Люйпертс народилася в бельгійському місті Іксель. Її матір була піаністкою, батько - директором місцевої консерваторії. Співати Клодін почала у підлітковому віці. Після закінчення школи працювала бек-вокалісткою у кафе та ресторанах. Стала відомою 1986 року, коли випустила свій перший альбом. Всього записала 13 дисків.

У Сполучених Штатах Америки помер відомий саксофоніст Чарльз Невілл. Йому було 79 років. Мав рак підшлункової залози, який виявили у листопаді 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Співачка померла після повернення на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі