пʼятниця, 24 січня 2014 15:18

Спілберг розповість про неймовірну жінку-астронавта - нові трейлери тижня
5

Важко бути богом
Важко бути богом
Важко бути богом
Френк
Extant

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Новий серіал Стівена Спілберга обіцяють запустити в прокат на телебаченні вже влітку. Поки опублікували його перший тизер. "Extant" розповідає про жінку-астронавта, яка повертається додому після року перебування в космосі. Незабаром виявляється, що позаземна подорож жінки породжує події, які "можуть змінити хід історії всього людства". Головну роль виконала Хеллі Беррі.

Останній фільм режисера Олексія Германа "Важко бути богом" на основі однойменної фантастичної повісті братів Стругацьких вийде в широкий прокат наприкінці зими цього року. Цього тижня презентували перший трейлер картини. Над нею режисер працював останні 15 років, але так і не встиг завершити монтаж.

У фільмі розповідається про кількох дослідників із Землі, які відправляються на планету Арканар, де панують середньовічні звичаї. Вчені ставлять перед собою мету спрямувати суспільство Арканара по гуманістичного шляху розвитку, не втручаючись безпосередньо в протягом їх життя. Проте головний герой повісті Румата Эсторский не витримує і вступає в одну з місцевих воєн.

В основу фільму "Френк" лягла історія реального коміка-музиканта Френка Сайдботтома, відомого тим, що він завжди носив гігантську маску з пап'є-маше. Френка грає Майкл Фассбендер. Перший трейлер цієї інді-комедії уже доступний в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Спілберг розповість про неймовірну жінку-астронавта - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі