понеділок, 08 лютого 2021 12:42

Шоу за $7 млн: The Weeknd виступив на Супербоулі 2021 - відео

Шоу за $7 млн: The Weeknd виступив на Супербоулі 2021 - відео
Хедлайнером шоу в перерві Супербоулу цього року став канадський виконавець Ейбел Макконен Тесфає, який виступає під псевдонімом The Weeknd. Виконав попурі зі своїх найбільших хітів. Фото: twitter.com

Власні $7 млн вклав канадський співак The Weeknd у шоу в перерві 55-го Супербоулу. Фінальний матч Національної футбольної ліги відбувся в ніч на 8 лютого в американському місті Тампа, штат Флоріда.

Хоча організатори покривають витрати, The Weeknd вирішив додати власні кошти. Для того, "щоб зробити шоу між 2-ю і 3-ю чвертями гри таким, яким його задумав".

13-хвилинний номер продовжував головну тему 4-ї платівки виконавця After Hours – місто гріхів і трансформація людини у ньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найсильнішу команду світу з американського футболу

Музикант з'явився на трибуні Raymond James Stadium в образі героя свого останнього альбому. У розшитому кристалами червоному піджаку Givenchy, чорних брюках, сорочці, краватці, шкіряних рукавичках і чорно-білих туфлях. На підготовку костюму пішло близько 250 год.

Виступ відкрив хор у масках роботів, що виконав вступну частину пісні Call Out My Name. Під час треку Can't Feel My Face до співака приєдналися танцівники із забинтованими головами в образі двійників артиста. За словами The Weeknd, таким зовнішнім виглядом він намагається відобразити "абсурдну культуру голлівудських зірок, які маніпулюють собою, щоб сподобатися і отримати визнання".

Загалом прозвучали уривки з 9 пісень. Виступ завершився на стадіонному полі виконанням торішнього хіта Blinding Lights в оточенні сотні танцюристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак звинуватив премію "Греммі" в корумпованості

Мер рідного для виконавця Торонто Джон Торі від імені міської ради оголосив 7 лютого 2021-го "Днем The Weeknd". Співак став першим канадцем із сольним шоу в перерві Супербоулу.

Через карантинні обмеження стадіон заповнили лише на 30% - на матчі були присутні 22 тис. осіб. Команда Тампа Бей Баккенірс, яка вперше в історії турніру зіграла у фіналі на домашньому стадіоні, обіграла чемпіона минулого сезону Канзас Сіті Чіфс. Для квотербека Тома Бреді це 7-ме чемпіонство.

The Weeknd випустив 4-й студійний альбом After Hours вийшов у березні 2020-го. Містить 14 пісень у жанрі R&B, синтіпоп і дрімпоп, зокрема сингли Blinding Lights, Heartless, In Your Eyes та Save Your Tears.

У назві платівки - посилання на однойменний фільм Мартіна Скорсезе "Після роботи" 1985 року. Також співак надихався стрічкою Террі Гілліама "Страх і ненависть у Лас-Вегасі" за романом Гантера Томпсона.

Зараз ви читаєте новину «Шоу за $7 млн: The Weeknd виступив на Супербоулі 2021 - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі