Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 12:12

Сьогоднішній концерт "Тартака" може не відбутися

Сьогоднішній концерт "Тартака" може не відбутися

Благодійний концерт, присвячений 15-річчю українського гурту "Тартак", який запланували на сьогодні у столичному концертному залі "Альта Експо", може не відбутися. Кошти, виручені за квитки мали піти на операцію 2-річної Мар'яни Олійник з діагнозом "двостороння сенсоневральна глухота".

"От і що тепер робити?! Мав бути у нас сьогодні ювілейний концерт, ще вчора ввечері було підтвердження, що все гаразд, а сьогодні о сьомій ранку, по дорозі на прямий ефір, де я мав в чергове запрошувати людей, дізнався, що концерту не буде. Фігня в тому, що все робилося "на віру", квитки продавалися дешеві й усі кошти обіцяно спрямувати на операцію дитині, люди їдуть на концерт з різних міст. Є якісь мудрі ідеї?", - написав лідер гурту Олександр Положинський на своїй сторінці в соцмережі.

За словами Положинського, концерт на межі зриву через організаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі "Бандерштадт" Положинському розбили губу

"Організатори підвели, але поки ми шукаємо можливість вирішити питання самотужки. Відмову аргументували банально. Їм теж хтось щось обіцяв і не виконав. Не знаю, що там сталося. Знаю, що людина, яка за все відповідала, вже не відповідає на дзвінки. Зараз шукаємо альтернативне приміщення. Шукаємо варіанти, як провести концерт - хоч би в іншому місці, але сьогодні. Пріоритетним все ж лишається "Альта Експо", бо туди поїдуть всі, хто хоче потрапити на наш концерт. Знову ж таки, вже дуже багато людей взялися нам допомагати, що не може не тішити", - зазначив лідер "Тартака".

Зараз ви читаєте новину «Сьогоднішній концерт "Тартака" може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі