середа, 16 серпня 2006 14:49

Софія Ротару хоче посадити свою фанатку в психлікарню

 

Українська співачка Софія Ротару вимагає покласти жінку, яка погрожує розправою їй та її родині, у психіатричну клініку на примусове лікування.

Спочатку жінка на ім"я Галина Стародубова була "вірною" шанувальницею творчості Ротару. Стародубова поводилася цілком дружелюбно, дарувала квіти і лише зрідка просила пустити її за лаштунки, щоб поспілкуватися зі своїм кумиром.

Однак потім фанатка почала тероризувати співачку телефонними дзвінками, зриваючи концерти Ротару помилковими повідомленнями про закладені в залах бомбах. Останнього разу жінка подзвонила на телефонний номер самої Ротару і пригрозила співачці, що поріже ножем її онуків, якщо та не погодиться з нею зустрітися.

Стурбована за життя своїх близьких, Софія Михайлівна звернулася за допомогою до МВС Росії. Співачка написала заяву на ім"я заступника голови МВС генерал-лейтенанта Андрія Новікова з проханням порушити кримінальну справу за фактом загрози життю і відправити 34-літню Стародубову на примусове психіатричне лікування.

Галину Стародубову співробітники тульської міліції вже затримували кілька разів. Останній арешт стався після того, як жінка заявила, що підірве літак, на якому Ротару летітиме з аеропорту Шереметьєво. Проте божевільну фанатку тоді відпустили, тому що, на думку тульських міліціонерів, не вистачало складу злочину, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару хоче посадити свою фанатку в психлікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі