Ексклюзиви
середа, 13 жовтня 2021 13:59

"Що б тобі не казали, попереду перемога" - "Океан Ельзи" й Kalush випустили дуетну роботу

"Що б тобі не казали, попереду перемога" - "Океан Ельзи" й Kalush випустили дуетну роботу
"Океан Ельзи" та Kalush презентували пісню "Перемога" та кліп до неї. Фото: скріншот з відео

Рок-гурт "Океан Ельзи" та хіп-хоп гурт Kalush презентували філософсько-мотиваційну пісню "Перемога". Артисти презентували сингл і кліп до нього 12 жовтня на 27-річчя "ОЕ".

У пісні закликають не звертати увагу на людей, які вказують тобі, як треба жити. Ідею кліпу показали через образ головного героя, який під'єднаний до сторонніх думок і настанов.

"Перемога" - це продовження наших творчих вилазок в інші жанри.​ Цієї зими я багато слухав хіп-хоп музику, від 1990-х до сучасної​. І в певний момент склалася рядки​ приспіву: "Що б тобі не казали, попереду перемога​. Шо б тобі не кричали шакали вслід,​ у тебе своя дорога​"​. І зрозумів, що нашому хіп-хопу бути", - поділився лідер "океанів" Святослав Вакарчук в описі під відео.

Режисер - Максим Ксьонда.

"Цe історія про галас, який оточує нас. Усередині нього багато людей, які вказують, як правильно жити. Якщо слухати всіх, то не залишається часу на саме життя. Пошук власного шляху починається з фільтрації "шумів", які входять у тебе", - прокоментував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давній друг". Репер випустив кліп на саундтрек до роману Артема Чеха

У Львові 12 жовтня 27 років тому заснували рок-гурт "Океан Ельзи", лідером і вокалістом якого є Святослав Вакарчук.

1994 року гурт "Клан тиші", у якому грав кістяк майбутнього "ОЕ", почув фірмовий голос Вакарчука й запросив на репетицію. Офіційною датою заснування гурту є 12 жовтня 1994-го. Усі учасники першого складу гурту "Океан Ельзи" не мали музичної освіти. Вакарчук - кандидат фізико-математичних наук, гітарист Павло Гудімов вивчився за спеціальністю "Садово-паркове господарство", ударник Денис Глінін - навчався на економіста-енергетика, а бас-гітарист Юрій Хусточка випустився зі спеціальністю "Фінанси та кредит".

Зараз ви читаєте новину «"Що б тобі не казали, попереду перемога" - "Океан Ельзи" й Kalush випустили дуетну роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі