понеділок, 25 березня 2019 21:45

Знімуть нову екранізацію роману "Три мушкетери"

Автор: imdb.com
  У фільмі "Три мушкетери" 1993 року зіграли канадець Кіфер Сазерленд і американці Чарлі Шин, Кріс О'Доннелл та Олівер Платт (зліва направо). Нову екранізацію роману Олександра Дюма випустить стрімінговий сервіс Netflix
У фільмі "Три мушкетери" 1993 року зіграли канадець Кіфер Сазерленд і американці Чарлі Шин, Кріс О'Доннелл та Олівер Платт (зліва направо). Нову екранізацію роману Олександра Дюма випустить стрімінговий сервіс Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix замовив виробництво фільму "Три мушкетери" за пригодницьким романом французького письменника Олександра Дюма. Про це повідомляє портал The Hollywood Reporter.

Нова екранізація буде сучасним поглядом на класичний твір. Дію перенесуть із XVII століття в сьогодення. Стрічку зніматимуть у стилі американської кіносерії шпигунських бойовиків "Місія неможлива".

Події роману "Три мушкетери" відбуваються протягом 1625-1628 років. 18-річний дворянин д'Артаньян із французької провінції Гасконь приїжджає до Парижа. Знайомиться з мушкетерами Атосом, Портосом і Арамісом, починає з ними товаришувати. Вступає на службу в загін королівських мушкетерів монарха Людовика XIII, виконує секретні доручення, за сюжетом.

Історичним прототипом головного героя є Шарль Ож'є де Батц де Кастельмор, граф д'Артаньян. "Три мушкетери" були написані 1844 року у співавторстві з романістом і драматургом Огюстом Маке. Це роман-фейлетон - спочатку його розділи публікувалися в газеті Le Siècle з березня до липня 1844-го. Твір став основою для понад 20-ти фільмів, а також серіалів, мультфільмів, вистав, відеоігор і настільних ігор. Історія д'Артаньяна продовжується у двох інших романах трилогії - "Двадцять років потому" і "Віконт де Бражелон, або Десять років по тому".

Продюсери екранізації - Ерік Ньюман і Браян Анклес. 2017-го вони спродюсували для Netflix фентезі-бойовик "Яскраві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З англійського перекладу "Трьох мушкетерів" викинули всі еротичні сцени

Стрімінговий сервіс Netflix також замовив виробництво анімаційного серіалу "Боги й герої" за мотивами давньогрецької міфології. Восьмисерійне шоу розповість про незаконнонародженого сина Зевса, який повинен урятувати від небезпеки Небо й Землю. Це буде оригінальна історія у світі міфів Стародавньої Греції.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть нову екранізацію роману "Три мушкетери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі