четвер, 15 березня 2018 20:55

Знімуть фільм про військового АТО, який знайшов русалку

Знімуть фільм про військового АТО, який знайшов русалку
Режисер Володимир Тихий розповів про роботу над новим фільмом з робочою назвою "Русалка" Фото: minval.az

Український режисер Володимир Тихий розповів про роботу над новим фільмом з робочою назвою "Русалка".

"Готуємо наступний проект з Павлом Ар'є, в якому зануримося в демонологію Полісся. Це буде художній фільм. За нашою історією хлопець повоював в АТО і повернувся. У нього постравмат. Психологи кажуть, що йому треба пожити подалі від людей. Разом з дівчиною їдуть на літо на хутір. Знімають хатку на Поліссі. Робота дозволяє обом працювати дистанційно. Користуючись інтернетом можуть заробляти певні гроші. Пізніше починають провалюватися в портал цього містичного місця. У фільмі обов'язково буде бабця, як уособлення зв'язку з містичними персонажами. Робоча назва стрічки "Русалка". Просто у мене вже є фільм "Русалка", мій диплом. Там герой під час риболовлі через ополонку витягає русалку. Потім закохується в неї і пара починає жити разом. Фільм чорнобілий, німий, зроблений в стилі Довженка. В новому ж фільмі герой знаходить вже вагітну русалку, яка тікає від когось. Вони з дружиною починають нею опікуватися", - каже Володимир Тихий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не знімаюся у російськомовних проектах. Тому мене нема на екрані" - Ірма Вітовська

Володимир Тихий разом з Павлом Ар'є вже працювали над стрічкою "Брама". Її українська прем'єра відбудеться на Одеському міжнародному кінофестивалі влітку. Відразу після цього фільм вийде у широкий прокат. Містичний трилер Володимира Тихого "Брама" брав участь у головному конкурсі Міжнародного кінофестивалю "Чорні ночі" у Таллінні.

У мережі з'явився трелер нового фільму режисера Володимира Тихого "Брама".

Зараз ви читаєте новину «Знімуть фільм про військового АТО, який знайшов русалку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі