Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2016 11:37

Школярі розпочнуть навчальний рік із мультфільмів "Це наше і це твоє"

Школярі розпочнуть навчальний рік із мультфільмів "Це наше і це твоє"

Українські школярі 1-4 класів знову розпочнуть навчальний рік весело та пізнавально. За рекомендацією Міністерство освіти і науки України на Першому уроці будуть показані мультфільми "Це наше і це твоє" виробництва телеканалу ПлюсПлюс.

Минулого року школярі також розпочинали навчальний рік з "Це наше і це твоє". Цього року учні побачать серії нового сезону, ідеї для яких придумали самі діти у рамках Всеукраїнського проекту "Це наше і це твоє".

"Пропонується така тема Першого уроку для учнів 1-4 класів: "Це наше і це твоє". Матеріали до уроку, а саме - мультфільми, розроблено анімаційним розважально-пізнавальним телеканалом для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку ПлюсПлюс. Проект "Це наше і це твоє" - це яскраві та зрозумілі розповіді про геніальні винаходи, природні багатства, блискучі ідеї, що прославляють нашу країну на весь світ", - йдеться у наказі Міністерства освіти і науки України.

Мультсеріал "Це наше і це твоє" є лауреатом премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки. Також за мотивами мультфільму також була створена 3D книжка, а за результатами Всеукраїнського проекту "Це наше і це твоє" - організована виставка малюнків

"Я справді вірю в те, що любов до країни, до себе починається з малого - любові та поваги до найпрозорішого в світі озера в твоєму селі чи найбільшого лелечого гнізда на твоїй вулиці. Саме в цьому була ідея проекту – показати це. І я щаслива, що проект знайшов відгук у серцях дітей і дорослих, був високо оцінений професіоналами, отримав довіру від Міністерства і вийшов далеко за межі телеекрану", - зазначила генеральний продюсер телеканалу ПлюсПлюс Іванна Найда.

Переглянути серії "Це наше і це твоє" можна на сайті каналу ПлюсПлюс за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Школярі розпочнуть навчальний рік із мультфільмів "Це наше і це твоє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі