Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2017 13:27

Скільки вам ще треба Чорнобилів? Вийшов трейлер фільму про Кіборгів

Скільки вам ще треба Чорнобилів? Вийшов трейлер фільму про Кіборгів
Показали трейлер "Кіборгів". Фото - uk.wikipedia.org

В мережу виклали офіційний трейлер фільму "Кіборги" Ахтема Сеїтаблаєва. Прем'єра відбудеться 7 грудня. Розповідає про захист Донецького аеропорту у вересні 2014-го. Історія - двотижневе бойове чергування, на яке заступає музикант і син багатіїв - двадцятирічний доброволець із позивним Мажор. Намагається осмислити свою роль на війні. Образ Мажора і шести захисників Донецького аеропорту писали зі справжніх Кіборгів.

"Ми дуже старалися показати у фільмі історію людей, які, незалежно від освіти, та професії, приїхали захищати Україну. Це не лише воєнна історія, це історія про смисли. Наш фільм про те, за що воюють наші хлопці, про що вони думають і чим дихають. Тут ви побачите внутрішні конфлікти, любов, дружбу і силу духу. А ще, для них не важливо, якою мовою вони говорять – важливо те, що стоїть за їхніми словами", – поділився Ахтем Сеітаблаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На камені утворилася калюжа у формі карти України з Кримом

"З посиленням армії України, з посиленням її економічної могутності укупі з найжорстокішими санкціями, я думаю, все до того прийде, що через рік-два буде настільки жорсткою ситуація з Росією, що нам треба бути готовими до того, щоб - це ніби падає величезна будівлю - не потрапити під її уламки ", - сказав у інтерв'ю режисер і актор Ахтем Сеїтаблаєв.

Зараз ви читаєте новину «Скільки вам ще треба Чорнобилів? Вийшов трейлер фільму про Кіборгів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі