понеділок, 16 липня 2018 16:38

Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендерного чоловіка

Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендерного чоловіка
Американська акторка Скарлет Йогансон відмовилася від ролі трансгендерного чоловіка Фото: Vesti.lv

Американська акторка Скарлет Йогансон відмовилася від ролі кримінального авторитета трансгендера Данте Джилла у фільмі режисера Руперта Сандерса.

Джилл народився жінкою, але одягався як чоловік і жив під чоловічим ім'ям. Йоханссон заявила, що розуміє критику ЛГБТ-спільноти на свою адресу, пише Out.

"Я глибоко поважаю та люблю транс-спільноту. Вдячна, що дискусія з приводу відкритості у Голлівуді триває. Я рада була б дати життя історії Данте та його перевтіленню. Але я розумію почуття тих, хто вважає, що цю роль повинен грати актор-трансгендер. Вдячна, що обговорення кастингу на цю роль хоча і було спірним, породило більш широку дискусію про різнобічності кастингу в кіно", - йдеться в заяві актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ назвали 10 найкрасивіших жінок усіх часів

Спочатку представники Йоханссон стверджували, що актриса не бачить жодних проблем у тому, що вона буде грати роль Данте Джилла. Коли стало відомо про кастинг Йоханссон на роль, відразу кілька популярних ЗМІ розкритикували це рішення. Також незадоволеними були багато представників ЛГБТ-спільноти, які вважали, що трансгендера повинен грати актор-трансгендер.

Лоїс Джин Джилл, саме так Данте назвали при народженні, народилася в Піттсбурзі. У 1970-х Джилл уже жив під чоловічим ім'ям. Володів мережею масажних салонів, які насправді були прикриттям для бордельного бізнесу. У пресі того часу Данте називали "жінкою, яка воліє бути відомою як чоловік". Данте зустрічався з жінками. Одягався як чоловік і вимагав звертатися до себе, як до чоловіка. У 1984 році Джилла посадили на 7 років за ухилення від сплати податків. Поліцейським не вдалося притягнути його до відповідальності за організацію мережі борделів. У 2003 році Джилл помер у віці 72 років.

Акторка Скарлетт Йоганссон засвітила нове татуювання. Зірку бачили під час зйомок нової частини "Месників" у Атланті.

Зараз ви читаєте новину «Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендерного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі