Ексклюзиви
середа, 10 травня 2017 14:31

Скандал на Євробаченні: "купуй квитки українською мовою" - письменниця розкритикувала Руслану

Скандал на Євробаченні: "купуй квитки українською мовою" - письменниця розкритикувала Руслану
Ларису Ніцой обурив заклик Руслани ( на фото) вирішити питання з російськими білетами з допомогою акції Фото: Дзеркало тижня

Українська письменниця Лариса Ніцой розкритикувала співачку Руслану за її пропозицію вирішити проблему з російськомовними квитками на фінал конкурсу Євробачення-2017 за допомогою акції "купуй квитки українською мовою".

На сторінці у Facebook вона закликала звертатися до розповсюджувачів квитків, а не до покупців.

"Руслано, та не нас, українців, треба закликати. А сказати руськомірському сайту concert.ua: "Вимкніть, сволоти, російську і поставте за замовчуванням українську". Це робиться за 30 секунд. Ну гаразд, за 3 хвилини. Натомість вона закликає нас вибрати мову. Чи подуріли всі. Що відбувається?" – написала Ніцой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви що подуріли?" - письменник відреагував на гонорар Джамали

Вона вказала на те, що в західних країнах сайт з квитками також відкривається російською мовою.

"Гаразд, пояснюю ще раз. Коли ж вам уже розвидниться. Уявіть, що ви німець і Євробачення відбувається в Німеччині. У Німеччині живе 3 мільйони турків. Ви заходите на німецький сайт, щоб купити квитки. Вам відкривається німецький сайт на німецьке Євробачення турецькою мовою, а німецьку ви повинні вибрати. Це абсурд! Руслано, я просто в шоці", – додала письменниця.

Відбулося офіційне відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. Усі артисти та представники делегацій 42-х країн-учасниць пройшли червоною доріжкою у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на Євробаченні: "купуй квитки українською мовою" - письменниця розкритикувала Руслану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі