субота, 20 січня 2018 21:45

Сім'я отримає субсидію, якщо поселить гея: прем'єра в Дикому театрі

Сім'я отримає субсидію, якщо поселить гея: прем'єра в Дикому театрі
Фото: www.facebook.com/wildtheatre.ua. "Дикий театр" удивит зрителей пьесой про субсидию и геев

20 січня у київській Малій опері пройде прем'єра вистави "Дикого театру" "Гей парад".

Історія про родину з чотирьох осіб, які живуть в однокімнатній квартирі. За сюжетом, щоби отримати субсидію за програмою Євросоюзу у 90 відсотків повинні на три тижні поселити у себе вдома гея. Мають навчитися толерантності і лояльності до ЛГБТ-спільноти. Герої сперечаються щодо пропозиції, але гроші беруть верх над переконаннями. Трейлер можна подивитись на сторінці театру.

"Ніяких додаткових заходів безпеки ми не передбачаємо, тому що не відчуваємо ризику. Противники цієї постановки мають розуміти, про що вона. Ця вистава не про ЛГБТ. Транслює проблему взаємовідносин між людьми. Я не думаю, що проект настільки резонансний, щоби на виставу збиралися недоброзичливці. Приходити в театр і бити глядачів - це крайній захід божевілля, - розповідає продюсер Олексій Жмурко порталу bit.ua".

"Мене абсолютно не лякає роль гея. Не боюся, що про мене подумають. Люди, які бояться поганих думок про них, як алкоголіки, що обходять стороною магазини зі спиртним. Їх відлякує і притягує одночасно. Я граю не просто гея, а сімейного психолога для героя. Багатьох здивує, що накачані красені, за якими страждають дівчата, в більшості своїй геї. Я брав у цих хлопців майстер-клас з мужності: вчився говорити низьким голосом, впевнено ходити, - каже виконавець головної ролі Костянтин Міхно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство розслідують стоматолог і гінеколог

У київському театрі на Подолі поставили спектакль за романом Віктора Домонтовича 1928 року "Дівчина з ведмедиком". Приватний вчитель Іполит Миколайович йде викладати для дочок свого друга старшої Лесі та 16-річної Зіни. Закохується у молодшу. Прем'єра відбудеться 26 січня.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я отримає субсидію, якщо поселить гея: прем'єра в Дикому театрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі