четвер, 04 липня 2019 15:05

Серіал задумувався як екранізація "Воно" Стівена Кінга: 3 сезон "Дуже дивних справ"

4 липня на платформі Netflix розмістять повний 3-й сезон одного з найуспішніших серіалів сучасності "Дуже дивні справи".

Автор: gannett-cdn.com
  Вайнона Райдер створила образ, спираючись на героїню Меріл Стріп у фільмі "Сілквуд" 1983 р.
Вайнона Райдер створила образ, спираючись на героїню Меріл Стріп у фільмі "Сілквуд" 1983 р.

У провінційному американському містечку зникає хлопчик. На його пошуки відправляються усі – поліція, друзі та мати у виконанні Вайнони Райдер. У цей же час у провінції з'являється загадкова дівчинка. Вона не вміє розмовляти, має коротке волосся. Із часом набирається сил і каже, що її звуть Одинадцята. Виявляється, що у цьому містечці проходять жахливі експерименти над людьми. Дітям, що втратили друга та знайшли дивну дівчинку, доведеться зіштовхнутися із паранормальними явищами, за сюжетом 1-ї частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старий має жахливий секрет: найцікавіші екранізації Стівена Кінга

Із кожним новим сезоном персонажі дорослішають. Режисери сподіваються, що глядачі, діті та підлітки будуть рости разом із героями.

Події серіалу відбуваються у середині 1980-х. Це ностальгічний проект, навіяний дитинством режисерів – братів Метта та Росса Дафферів. Частково кінематографісти надихалися творами Стівена Кінга – відсилки на його твори можна побачити у кожній серії. Навіть шрифт, що використовується на постерах, взяли із класичних видань письменника. На перших етапах "Дуже дивні справи" задумувався як екранізація роману "Воно". Згодом режисери передумали, але основна концепція залишилася незмінною – діти-аутсайдери намагаються протистояти потойбічному злу на фоні ностальгічної атмосфери.

Автор: gannett-cdn.com
  За сюжетом, героїня серіалу Одинадцята обожнює вафлі фірми Kellogg Company. Виконавиця цієї ролі Міллі Боббі Браун терпіти їх не може.
За сюжетом, героїня серіалу Одинадцята обожнює вафлі фірми Kellogg Company. Виконавиця цієї ролі Міллі Боббі Браун терпіти їх не може.

Офіційний постер для серіалу "Дуже дивні правила" створив дизайнер Кайл Ламберт. Намагався повторити стиль художника Дрю Струзана, який розробив офіційні плакати для фільмів 1980-х. "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія", "Індіана Джонс", "Назад у майбутнє", "Інопланетянин". Саме у цей період відбуваються події серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Серіал задумувався як екранізація "Воно" Стівена Кінга: 3 сезон "Дуже дивних справ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі