Ексклюзиви
субота, 15 червня 2019 21:45

Старий має жахливий секрет: найцікавіші екранізації Стівена Кінга

Старий має жахливий секрет: найцікавіші екранізації Стівена Кінга
Письменник Стівен Кінг бачив екранізацію "Доктора Сна", йому сподобалось. dreadcentral.com

Вийшов трейлер фільму "Доктор Сон" за однойменним романом Стівена Кінга. Головну роль виконав Юен МакГрегор. Продовження одного з найвідоміших кіно-жахів минулого століття "Сяйво".

Пропонуємо список цікавих екранізацій Стівена Кінга.

"Керрі", реж. Браян Де Пальма. 1976 р.

Старшокласниця-аутсайдер Керрі живе з матір'ю релігійною фанаткою. Дівчина не знає про місячні, потрапляє у незручну ситуацію в шкільній роздягальні. У Керрі йде кров, одноклассниці сміються над нею. Матір відвертається від доньки, вважає її порочною. Після цих подій у дівчини відкривається телекінез. За допомогою паранормальних здібностей аутсайдерка помститься кривдникам.

"Людина, що біжить", реж. Пол Майкл Глейзер. 1987 р.

У недалекому майбутньому стали популярними телевізійні реаліті-шоу, учасники яких ризикують життям. На вулицях усім керує злочинність, фінансова криза. Поліцейський відмовився розстріляти натовп безвинних людей, за це його засудили на участь в смертельній грі "Людина, що біжить". Дивитиметься увесь світ. В шоу ще не виживав ніхто.

"Воно", реж. Томмі Лі Воллес. 1990 р.

На літніх канікулах підлітки-аутсайдери мають можливість відпочити від хуліганів. У деяких зі школарів погані стосунки з батьками, братами. Нікуди звертатися по допомогу. Невдахам доводиться триматися разом і для того, щоб протистояти загадковому злу. В місті з'явився демон, що приймає подобу клоуна та вбиває дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня

"Серця в Атлантиді", реж. Скотт Хікс. 2001 р.

11-річний хлопець дружить з літнім сусідом. Дід платить за те, що малий визирає загадкових осіб в жовтих плащах. Спочатку хлопцю це здається жартом та з часом він розуміє, що старий має жахливий секрет.

"Імла", реж. Френк Дарабонт. 2007 р.

Туман накрив маленьке місто. В імлі ховаються монстри, що схожі на величезних комах. Деякі місцеві мешканці у цей час були в супермаркеті. Вимушені сидіти та чекати, туман відрізав усі шляхи відступу.

За даними опитування сайту Play.com, в фільмі "Сяйво" 1980 року найстрашніша сцена в історії кіно. В цьому епізоді божевільний чоловік у виконанні Джека Ніколсона сокирою розбиває дерев'яні двері, намагається вбити дружину.

Зараз ви читаєте новину «Старий має жахливий секрет: найцікавіші екранізації Стівена Кінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі