пʼятниця, 07 грудня 2018 15:39

Серіал "Нарко: Мексика" отримає продовження

Серіал "Нарко: Мексика" отримає продовження
"Нарко. Мексика" продовжили на 2-й сезон. Фото: gazeta.ru

Компанія Netflix оголосила про продовження серіалу "Нарко: Мексика" на 2 сезон. Це спін-офф серіалу "Нарко", у якому йшлося про колумбійських наркоторговців.

Шоураннер "Нарко" Ерік Ньюмен заявив, що має багато матеріалу для нових сезонів серіалу, повідомляє видання Deadline.

У центрі сюжету - мексиканський наркобарон Фелікс Гальярдо, який 1980-го заснував картель "Гвадалахара". Є одним із найбільших торговців наркотиками у країні. Співробітник Управління з боротьби з наркотиками Кікі Камара береться за розслідування схем, за якими Гальярдо торгує наркотиками.

"Нарко" - це найбільша робота в моєму житті. Писати сценарій і керувати цим шоу протягом 4 сезонів - унікальний досвід. І він був би таким, навіть якби я не був продюсером кіно протягом перших 20 років моєї кар'єри", - сказав Ньюмен.

Головні ролі у серіалі виконують Дієго Луна, Майкл Пенья, Тенох Хуерта Мейя, Алісса Діаз та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився тизер завершального сезону "Гри престолів"

Перший сезон серіалу "Нарко" вийшов 16 листопада 2018-го. Він продовжив сюжет серіалу "Нарко", який виходив у 2015-2017-х. Спін-офф задумувався як 4-й сезон "Нарко", однак авторам його ідея видалася вартою окремого шоу.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Нарко: Мексика" отримає продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі