середа, 03 квітня 2019 15:50

Сергій Жадан збирає кошти на новий музичний альбом

Автор: facebook.com
  Сергій Жадан збирає кошти на запис нового альбому гурту "Лінія Маннергейма"
Сергій Жадан збирає кошти на запис нового альбому гурту "Лінія Маннергейма"

Письменник і фронтмен рок-гурту "Лінія Маннергейма" Сергій Жадан збирає кошти на запис нового музичного альбому. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Дорогі брати і сестри, то оголошую офіційно: "Лінія Маннергейма" збирає кошти на запис першого повноцінного альбому, - пише Жадан. - Потрібно 35 тис. гривень. Коли зберемо цю суму - маякнемо, зайвого нам не треба. Номер картки Приват Банку: 5168 7573 8259 6205 Чирик Дмитро Олександрович. Дмитро - наш звукорежисер. Запис плануємо на весну-літо, восени буде презентація і тур Україною. Всім дякуємо, всіх любимо".

До цього Сергій Жадан запитав своїх шанувальників, чи хотіли би вони почути цього року перший повноцінний студійний альбом "Лінії Маннергейма" та чи долучилися б особисто до збору коштів на його запис.

"Ми з "Лінією" останніми місяцями написали кілька нових пісень. Виходить цікавий, як нам здається, матеріал, - пише митець. - Весь матеріал ми традиційно викладаємо в мережу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов найочікуваніший музичний альбом

Рок-гурт із Харкова "Лінія Маннергейма" був заснований 2017 року. До складу колективу входять Сергій Жадан, учасник групи "Жадан і Собаки" Євген Турчинов та колишні учасники групи "Оркестр Че" Олег Каданов і Дмитро Зінченко. 2018-го випустили два міні-альбоми - "Де твоя лінія?" та "Бої без правил".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Жадан збирає кошти на новий музичний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі