субота, 30 березня 2019 21:45

Вийшов найочікуваніший музичний альбом

Автор: genius.com
  Дебютний альбом співачки Біллі Айліш був найочікуванішим серед підписників музичного сервісу Apple Music
Дебютний альбом співачки Біллі Айліш був найочікуванішим серед підписників музичного сервісу Apple Music

Американська співачка Біллі Айліш випустила дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Встановив рекорд як найочікуваніший в історії музичного сервісу Apple Music. Альбом попередньо завантажили 800 тис. користувачів. Про це повідомляє портал Music Business Worldwide.

"Меланхолійне дослідження всіх темних і таємничих обширів, які затримуються у підсвідомості. Чарівно екстравагантна суміш підліткової тривоги та експериментальності", - йдеться в анотації.

"Це альбом-запитання, - каже Біллі Айліш. - Кожна пісня ставить запитання "куди ми всі йдемо, коли засинаємо?" Відповіді тут немає, а є нічні страхи, кошмари, усвідомлені сновидіння. Усі речі, що не мають пояснень. Сюрреалізм. Весь альбом фактично має бути поганим або гарним сновидінням.

Альбом ґрунтується на особистому досвіді. Депресія контролювала все моє життя. Я завжди мала жахливі нічні страхи. П'ять разів у мене був сонний параліч. Усі мої сновидіння усвідомлені. Іноді те, що мені наснилося, стається насправді наступного дня. Це дуже дивно. Також мене надихали хорори. Зокрема, мої улюблені серіали "Твін Пікс", "Чорне дзеркало", "Американська історія жаху". Вони впливають на мене і мою творчість".

До альбому When We All Fall Asleep, Where Do We Go? ввійшли 13 композицій. Один із синглів - Bury a Friend у жанрі індастріал.

"Це пісня-висловлювання від мисткині, яка нині розриває інструкцію того, що хочуть молоді шанувальники від поп-зірок, - пише для британського ресурсу New Musical Express музичний критик Томас Сміт. - Замість псевдощасливих танцюльок Біллі Айліш зазирає всередину та озвучує непевність і страждання молодого покоління, готового вийти в люди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращу пісню минулого року

Біллі Айліш народилася 2001 року в Лос-Анджелесі в сім'ї акторів і музикантів. Має ірландське та шотландське коріння. Почала писати й виконувати пісні в 11 років. 2016-го вийшов її дебютний сингл Ocean Eyes. 2017-го випустила міні-альбом Don't Smile at Me. Працює в жанрі електропоп.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов найочікуваніший музичний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі