Ексклюзиви
пʼятниця, 18 серпня 2017 17:05

Сергій Безруков потрапив до списку злочинців

Сергій Безруков потрапив до списку злочинців
Російський актор театру і кіно Сергій Безруков потрапив в базу злочинців українського центру "Миротворець" Фото: 24СМИ

Російський актор театру і кіно Сергій Безруков, зірка серіалу "Бригада" потрапив в базу злочинців українського центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки України.

Згідно із записом у розділі "Чистилище", знаменитості закидають свідоме порушення державного кордону України, а також участь в пропагандистських заходах на території окупованого Росією півострова Крим.

"У Чистилище потрапив бригадир Безруков. Для довідки: як артист і виконавець, Безруков, звичайно ж, талановитіший від Кобзона, але це не є для нього індульгенцією. Порушив - в Чистилище", - підкреслили волонтери на сторінці "Миротворця" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарік Сукачов і Сергій Галанін поповнили базу "Миротворця"

17 серпня актор відвідав Крим, де з творчим вечором виступив на "Всеросійському молодіжному освітньому форумі "Таврида".

Телеведучий і організатор КВН Олександр Масляков і його син - Олександр Масляков-молодший поповнили базу злочинців центру "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков потрапив до списку злочинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі