субота, 30 квітня 2022 14:36

"Серед нас мільйон супергероїв" - Alyona Alyona презентувала пісню "Перемога"

"Серед нас мільйон супергероїв" -  Alyona Alyona презентувала пісню "Перемога"
Артистка написала композиція у Баришівці Київської області під час комендантської години, яка тривала чотири дні. Фото: Instagram

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona презентувала пісню "Перемога". Артистка написала композицію в Баришівці Київської області під час комендантської години, що тривала чотири дні.

Про це повідомила Alyona Alyona в Instagram.

"Раніше агресію я не пускала у своє серце. Завжди була зайнята потребами людей і волонтерством. Але кожна подія в Бучі, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Луганській та Донецькій областях злістю проникала крізь мене майже непомітно. Просочувалися в саме серце. От воно й виплеснулося. В монолог. Хочу ним з вами поділитися", - написала співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Також додала, що Україна переможе, незважаючи на все зло, що робить країна-агресорка РФ.

"Україна переможе. Скільки звірств ще б не зробили російські солдати, ми все одно переможемо, і кожен з них все одно розплатиться за всі свої вчинки. Перемога за нами! Слава Україні", - написала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліричні, тремтливі і драйвові: ТОП-12 патріотичних пісень, які українські зірки записали під час війни

Пісня закінчується словами "Серед нас мільйон супергероїв, описані легендами, щоб кожен їх засвоїв. І свята Україна знає, що простити Бога - настане їм кінець і за нами буде перемога".

Раніше реперка представила композицію "Рідні мої", яку записала зі співачкою Jerry Heil.

Зараз ви читаєте новину «"Серед нас мільйон супергероїв" - Alyona Alyona презентувала пісню "Перемога"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі