Ексклюзиви
понеділок, 26 серпня 2013 10:13

Сексуальне вбрання та відверті пози - в Нью-Йорку відбулась церемонія MTV Video Music Awards
8

Фото: Фото: Reuters

У неділю телеканал MTV вручив нагороди за кращі музичні відеокліпи. Ювілейна, тридцята за рахунком церемонія MTV Video Music Awards пройшла в Нью-Йорку в спортивно-розважальному центрі Barclays. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС.

Перемога в найпрестижнішій категорії "Краще відео року" дісталася американському співакові Джастіну Тімберлейку за кліп "Mirrors". Суперниками Тімберлейка в цій номінації виступали володар Grammy Бруно Марс з відеокліпом на пісню "Locked Out of Heaven", молода кантрі-співачка і актриса Тейлор Свіфт ("I Knew You Were Trouble"), Робін Тік ("Blurred Lines"), а також дует репера Бена Хаггерті, який виступає під псевдонімом Маклемор, і ді-джея Райана Льюїса ("Thrift Shop").

Кліп Тімберлейка "Suit & Tie", знятий спільно з репером Jay-Z, став переможцем у номінації "Краща режисура". Приз за "Найкраще жіноче відео" отримала Тейлор Свіфт ("I Knew You Were Trouble"). Перемогу в номінації "Краще чоловіче відео" здобув Бруно Марс ("Locked Out of Heaven").

"Кращим поп-відео" була визнана композиція "Come and Get It" Селени Гомес. Найсильнішим серед виконавців хіп-хопу став дует Бена Хаггерті і Райана Льюїса ("Can't Hold Us"). Найкраще рок-відео в цьому році зняла група Thirty Seconds To Mars.

Кліп на пісню "Same Love" групи Macklemore & Ryan Lewis, присвячену правам секс-меншин, визнаний самим актуальним в соціальному відношенні, передає РИА "Новости".

Відкрила шоу епатажна поп-зірка Леді Гага, яка виконала свій новий сингл "Applause". Співачка вперше піднялася на сцену після перенесеної операції на стегні і, як завжди, здивувала прихильників своєю непередбачуваністю. Вона постала перед публікою в білому чернечому вбранні, а потім ще три рази змінювала наряди, завершивши виступ у бікіні і світлій перуці. Варто нагадати, що Леді Гага вже відкривала церемонію MTV в 2011 році. Тоді глядачі не відразу впізнали співачку - вона з'явилася на сцені в образі чоловіка.

"Родзинкою" цьогорічної церемонії став виступ Джастіна Тімберлейка, який виконав кілька сольних хітів. Після цього на сцену до нього піднялися четверо інших учасників популярного в кінці 1990-х років бойз-бенду 'N Sync, який не виступав у повному складі з 2002 року. Під оплески вони виконали одну зі своїх найпопулярніших пісень - "Bye Bye Bye".

Тімберлейку була також вручена спеціальна нагорода "Video Vanguard" імені Майкла Джексона за внесок у розвиток сучасних музичних відео. Цієї нагороди раніше удостоювалися Девід Боуї, Мадонна, Джордж Майкл, The Rolling Stones і Брітні Спірс. Цього року Тімберлейк випустив альбом "The 20/20 Experience", який став для нього першим після семирічної перерви.

Закрилася церемонія виступом поп-зірки Кеті Перрі. Вона виконала свою нову пісню "Roar" зі сцени у вигляді боксерського рингу, встановленої біля підніжжя знаменитого Бруклінського моста, що з'єднує нью-йоркські райони Бруклін і Манхеттен.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальне вбрання та відверті пози - в Нью-Йорку відбулась церемонія MTV Video Music Awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі