Ексклюзиви
неділя, 27 грудня 2020 00:45

"Секс і місто" перезапустять з майже оригінальним складом

"Секс і місто" перезапустять з майже оригінальним складом
Серіал "Секс і місто" перезапустять. Повернуться всі акторки, окрім Кім Кетролл. Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон знов зіграють подруг, жительок Нью-Йорку. Фото: Instagram.

Американський серіал "Секс і місто" перезапустять. Виходитиме на стрімінговому сервісі HBO.

Знімуться майже всі акторки, які грали в оригінальному телешоу - Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Окрім Кім Кетролл. Втілювала Саманту Джонс. Неодноразово заявляла журналістам, що не розглядає можливість повернення в проект.

Синтія Ніксон почала політичну кар'єру, балотувалася в мери Нью-Йорку. За її словами, серіал зумів зробити революцію щодо стереотипів. Усім актрисам було більше, ніж 30 років. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а секс та просто насолоду від життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці дуже часто у цивільному житті стикаються з ситуацією: "Ми вас туди не посилали" - кінооглядач

Серіал виходив з 1998 по 2004 рік. Має шість сезонів та дві повнометражні стрічки. Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг у віці "за 30" - вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті.

Зараз ви читаєте новину «"Секс і місто" перезапустять з майже оригінальним складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі