Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 14:28

Сашко Положинський розрекламував книгу про війну на Донбасі

Сашко Положинський розрекламував книгу про війну на Донбасі
Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський знявся в рекламному ролику книги ветерана АТО Фото: Facebook

Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський знявся в рекламному ролику книги ветерана АТО Валерія Ананьєва "Сліди на дорозі".

Ролик з інформацією про попередні замовлення роману Ананьєв опублікував на особистій сторінці у Facebook. Письменник приклав до свого посту презентаційне відео, в якому актори обіграли окремі сцени з книги. У їх числі і лідер "Тартак".

"Маю честь дружити з автором і бути одним з перших читачів цієї книги. Прочитав за дві доби. Це книга про війну. Про війну з ворогом - нещадним і підступним. Про війну з нечистю і продажністю. Це книга про кохання. Про любов до людей, які тебе окриляють і підтримують. Це книга про честь", - відгукнувся про роман Положинський.

Валерій Ананьєв - 24-річний ветеран АТО, колишній десантник 25-ї бригади. На війні автор роману провів близько трьох років. Перебуваючи в зоні бойових дій, Ананьєв знімав фото і відео.

У своїй книзі "Сліди на дорозі" автор розмістив 100 QR-кодів, зісканувавши які, читач зможе зануритися в реальність і побачити справжню картину описаного в книзі епізоду.

З 30 травня до 3 червня у "Мистецькому Арсеналі" пройде VІII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". Письменник Остап Українець назвав 5 книжок, на які варто звернути увагу на цьогорічному фестивалі.

Зараз ви читаєте новину «Сашко Положинський розрекламував книгу про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі