Ексклюзиви
середа, 10 травня 2017 14:10

"Самый лучший день": Лепс потрапив до чорного списку

"Самый лучший день": Лепс потрапив до чорного списку
Григорій Лепс заявляв, що Росія не воює з Україною Фото: НТВ

Російський співак Григорій Лепс потрапив до чорного списку сайту "Миротворець". Його звинувачують у незаконному перетині державного кордону України, виправданні російської агресії і підтримці російського окупаційного режиму в Криму.

У березні 2015 року співак виступав на концерті "Ми разом!", присвяченому "річниці возз'єднання Криму з Росією". В інтерв'ю у травні 2014-го сказав, що Росія не воює з Україною.

"Є надія, що все нормалізується, все забудеться, як страшний сон. І ми житимемо, як і раніше - дружно, у мирі і злагоді. Ми і сьогодні непогано живемо. Ми не воюємо з Україною. Це українці між собою намагаються розібратися. Нехай розбираються", – заявляв Лепс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі заборонили Лепса та Кобзона

У лютому 2015 року співак висловився щодо подій в Україні. Розповів, що виступає проти Майдану в усіх його проявах.

"Я не хочу, аби це трапилось в Росії... Я проти Майдану в усіх його проявах... Він нічого доброго не принесе Росії, як нічого доброго не приніс і Україні... Я за велику, вільну Росію", - говорив Лепс.

8 серпня 2015-го його внесли до чорного списку Міністерства культури України.

Російському співаку Григорію Лепсу не видали британську візу.

Зараз ви читаєте новину «"Самый лучший день": Лепс потрапив до чорного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі