понеділок, 18 червня 2012 15:06

Руслана заспівала "Back In The USSR" українською

Руслана заспівала "Back In The USSR" українською
Руслана зізналася, що не скрізь виконує цю пісню. Фото: volynnews.com

У суботу, 16 червня, в старому замку в Луцьку народна артистка України Руслана Лижичко, на прес-конференції перед концертом на інтеркультурній феєрії "Ніч у Луцькому замку", виконала українською мовою відомий хіт гурту Beatles "Back In The USSR".

"Не повірите, але я дуже думаю, де виконувати цю пісню, а де ні. Її переклали на українську мову, - зазначає Руслана Лижичко й співає. - "Ой, як летіла із Маямі на Різдво - дуже я втомилася. Київ, Харків, Львів, Одесу замело, лиш Москва лишилась. На Back In The USSR, Лєтім товаріщі вместє. Back In The USSR".

Приспів англійською підхопили журналісти та гості свята. Руслані в такт аплодували мер Луцька Микола Романюк і народний депутат України Ігор Палиця. Співачка із захопленням розповіла про кумира – Пола Макартні й згадала перший виступ у Луцькому замку 13 років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана лежить у крижаній ванні по 5 хвилин

"Хочу згадати свій перший концерт у замку в 1999 році. Ще не було "Диких танців". Я була у вбранні принцеси. У мене був тоді відеокліп такий - "Балада про принцесу", - каже вона. - І в мене все, що почалося в діяльності, пов'язане із замками і замком Любарта в тому числі".

Руслана вийшла на сцену по 2 годині в ніч на неділю. Її виступ на інтеркультурній феєрії "Ніч у Луцькому замку" тривав понад півтори години. Окрім, Руслани на святі виступили польський ансамбль "Тризна", етно-формація "Troitsa" з Білорусі, гурт "Bakchus" з Чехії, грузинський колектив "Mgzavrebi", театр вогню "Махатма" з Дніпропетровська.

Зараз ви читаєте новину «Руслана заспівала "Back In The USSR" українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі