четвер, 14 січня 2021 16:38

Розкрили перші подробиці сюжету серіалу "Володар перснів"

Розкрили перші подробиці сюжету серіалу "Володар перснів"
У серіалі також будуть розвинені нові сюжетні лінії, що передують подіям роману "Братство кільця". Фото: pixabay.com

Опублікували перші подробиці про сюжет серіалу за мотивами культової трилогії "Володар перснів" англійського письменника Джона Толкіна.

Нова інформація про шоу від Amazon з'явилася на порталі The One Ring.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видадуть досі не опубліковані роботи Толкіна про Середзем'я

"Майбутній серіал уперше поверне на екрани героїчні легенди 2-ї епохи Середзем'я. Дія епічної драми відбуватиметься за тисячі років до подій, описуваних у "Гоббіті" і "Володарі перснів". Починаючи розповідь з мирних часів, серіал розповідатиме про вже знайомих і нових персонажів, які протистоять злу. Від найпохмуріших глибин Імлистих гір до величних лісів столиці ельфійського королівства Ліндона. Нові персонажі створять спадщину, яка житиме ще довго", - йдеться в офіційному синопсисі серіалу.

У серіалі також будуть розвинені нові сюжетні лінії, що передують подіям роману "Братство кільця". Зйомки 1-го сезону вже відновили у Новій Зеландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори "Володаря перснів" збирають кошти на порятунок будинку Толкіна

Компанія Amazon Studios назвала імена акторів, які зіграють у серіалі за франшизою "Володар перснів". Перелік 15 акторів опублікували на сторінці проєкту у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили перші подробиці сюжету серіалу "Володар перснів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі