четвер, 03 грудня 2020 15:29

Розігрують еротичний календар з українськими письменниками

Розігрують еротичний календар з українськими письменниками
Щоб зняти еротичний календар з українськими письменниками, авторці проєкту Вікторії Ма довелося продати гараж. Фото: Facebook

Презентували еротичний календар на 2021 рік з українськими письменниками.

Участь у проєкті взяли 12 митців: Валерій Ананьєв, Сергій Демчук, Павло Дерев'янко, Сергій Жадан, Павло Коробчук, Павло Матюша, Сергій "Колос" Мартинюк, Андрій Новік, Артем Чех, Мартин Якуб, Віктор Янкевич та Петро Яценко. Поруч з іменами письменників будуть QR-коди, за якими можна перейти на сторінки у "Вікіпедії" та соцмережах цих авторів і дізнатися про них більше.

"Ідея проєкту має соціальну складову. Автори жертвують свої гонорари на закупівлю їхніх книг для бібліотек, лікарень й госпіталів, - каже одна з авторок проєкту та співзасновниця Літературної агенції OVO Вікторія Ма. - Розуміємо, що в Україні понад 14 тисяч бібліотек. Усім не зможемо надіслати. Тому насамперед відправлятимемо тим, які самі виявлять зацікавлення.

Література – це насамперед про духовність та ідеї. Але письменники ще й мають тілесність. Тому в календарі будуть елементи еротики. Але вона може виражатися по-різному. У когось через погляд, у когось - через напівоголене тіло.

Щоб утілити все це, а саме винайняти студію для зйомки, організувати грим, друк, мені довелося продати гараж. Вірю, що гроші вдасться повернути".

Замовлення можна зробити на сайті або взяти участь в розіграші. Переможців оголосять 12 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська драма здобула 4 номінації американського кінофестивалю

4 грудня у музеї "Становлення української нації" відбудеться відкрита дискусія "Чому українці мало читають? Нові підходи до промоції читання".

Беруть участь директорка Українського інституту книги Олександра Коваль, народна депутатка Верховної Ради Євгенія Кравчук, співзасновниця літературної агенції OVO Олена Одинока.

Також письменники Валерій Ананьєв, Сергій Демчук, Павло Дерев'янко, Сергій Жадан, Павло Коробчук, Сергій "Колос" Мартинюк, Павло Матюша, Андрій Новік, Артем Чех, Мартин Якуб, Віктор Янкевич, Петро Яценко.

Зараз ви читаєте новину «Розігрують еротичний календар з українськими письменниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі