середа, 01 лютого 2012 18:31

Роздобудько написала роман про втрачені можливості в житті

Сюжет нового роману Ірен Роздобудько "Якби", що вийшов друком у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля", розгортається навколо успішної журналістки Вероніки. У дівчини життя склалося якнайкраще - вдалий шлюб, кар?єра журналістки, а наступним кроком має стати робота на телебаченні.

"Вона, щоб зробити цей крок, має повернутися у минуле до 1980 року. Саме тоді вона почала затинатися через раптову загибель свого друга у автокатастрофі. Якби можна було повернутися в минуле і щось змінити?! Не треба вигадувати машину часу - лікар порадив, просто увійти до свого старого під?їзду. Проте доросла Ніка навіть не підозрювала, чим обернеться її спроба змінити дві дитячі долі", - йдеться у повідомленні видавництва "Клуб Сімейного Дозвілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірен Роздобудько власноруч проілюструвала свою нову книгу

Сама Ірен Роздобудько зазначила про свій новий роман "Якби" наступне: "Життя - це ланцюжок втрачених можливостей. З іншого боку, життя - це нашарування різноманітних шансів виправити ці втрачені можливості! А те і інше залежить від одного маленького поняття, яке ми вкладаємо в слово  "якби". Одного разу від молодої дівчини я почула таку фразу: "Якби я народилася в родині королеви Англії!". І з тої пори почала звертати увагу на подібні вирази пересічних і досить відомих громадян нашого - і не тільки нашого - суспільства. Виявилось диво: я почула, що люди вимовляють слово "якби" безліч разів на день!  А це означає, що всі ми прагнемо щось виправити в своєму минулому!".

Перша презентація роману "Якби" пройде у Києві 21 лютого о 18.00 у Книгарні "Є" (вул. Лисенка,3).

Зараз ви читаєте новину «Роздобудько написала роман про втрачені можливості в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі