понеділок, 30 жовтня 2017 12:22

"Росія – країна матерів-одиначок" - співачка балотується в президенти РФ

"Росія – країна матерів-одиначок" - співачка балотується в президенти РФ
Співачка Катерина Гордон баллотируется в президенты РФ Фото: gordonzabab.ru

Російська журналістка і співачка Катерина Гордон вирішила брати участь у виборах на пост президента Російської Федерації.

Телеведуча опублікувала передвиборний ролик, в якому заявила, що буде "єдиним кандидатом, не узгодженим з адміністрацією Володимира Путіна", а позиціонує себе як кандидат, що виступатиме за права жінок і дітей, бо їхні права порушені. Про це журналістка повідомила на своєму сайті.

"Права жінок та дітей – дзеркало російської реальності. Росія – країна матерів-одиначок, на яких всім начхати", – сказала Гордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Няшу" шокувала заява Собчак, що Крим — Україна

Катерині Гордон 37 років. Окрім журналістської та музичної діяльності, вона займається громадською діяльністю та є засновником юридичної компанії "Гордон і сини". Тому, за словами кандидатки, вона на практиці знає все про роботу судової системи і про те, як жінки "тягнуть дітей", а чоловіки уникають відповідальності. Телеведуча підкреслює, що в її позиції немає нічого феміністичного, просто, за статистикою, діти частіше залишаються з жінками, і права цих матерів не захищені.

Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак заявила, що Крим належить Україні. Про це вона сказала на прес-конференції. "З погляду міжнародного права Крим - український. Крапка. Далі давайте розмовляти."



Зараз ви читаєте новину «"Росія – країна матерів-одиначок" - співачка балотується в президенти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі