понеділок, 31 березня 2014 15:12

Російський рок-гурт скасував концерти в Україні через "безвладдя"

Російський рок-гурт скасував концерти в Україні через "безвладдя"
Фото: alisa.net

Російська рок-група "Аліса" скасувала травневі концерти на Україні, "яка перебуває в стані державного перевороту і безвладдя", повідомила адміністрація групи на сайті.

З 26 по 30 травня команда планувала виступити в Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та Києві. На перший концерт, який мав відбутися в Харкові, велика частина квитків вже продана, повідомляє Gordonua.com. Така ж ситуація і в інших містах.

"Це не наша війна, так що нехай самі у себе розбираються. А підставляти виїзних фанів група не буде", - підкреслила Олександра Панфілова, дружина лідера групи Костянтина Кінчева.

У відповідь на закиди в тому, що група стала жертвою російської пропаганди, Панфілова відповіла: "Нехай і пропаганда, але це наша пропаганда, з якого дива ми повинні вірити їхній і не вірити своїй?".

У 2007 році Кінчев під час концерту в Донецьку вперше виконав пісню "Влада". В ній прозвучав такий рядок: "Оранжевые сопли - очкариков сны. В предчувствии гражданской войны!". В інтерв'ю газеті "Известия" в червні 2008 року лідер "Аліси" підтримав позицію тодішнього мера Москви Юрія Лужкова, який виступав за повернення Криму до складу Росії.

Зараз ви читаєте новину «Російський рок-гурт скасував концерти в Україні через "безвладдя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі