неділя, 07 травня 2017 10:26

Російських журналістів не пустили на Євробачення

Російських журналістів не пустили на Євробачення
Українські прикордонники не пропустили через кордон і заборонили в'їзд в Україну на 3 роки ще двом російським журналістам.Фото:kor.ill.in.ua

Українські прикордонники не пропустили через кордон і заборонили в'їзд в Україну на 3 роки ще двом російським журналістам, які раніше незаконно відвідували анексований Росією український Крим. Про це повідомив речник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян у своєму Facebook.

"Сьогодні вранці Державна прикордонна служба не пропустила через кордон і заборонила в'їзд в Україну на 3 роки ще двом журналісткам російського видання, які порушували законодавство України відвідали тимчасово окупований півострів тимчасово закриті через пункти пропуску", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Євробачення пройдуть по найдовшій червоній доріжці

Він також озвучив позицію Держприкордонслужби з цього питання.

"Наявність акредитації на "Євробачення" не є документом, який надає право для перетину кордону. При прийнятті рішень Держприкордонслужба спільно з СБУ та Національною поліцією керуються виключно інтересами та законодавством України", - пояснив Слободян.

Зараз ви читаєте новину «Російських журналістів не пустили на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі