середа, 15 березня 2017 15:51

Російська конкурсантка розказала про національний відбір на Євробачення

Російська конкурсантка розказала про національний відбір на Євробачення
Російська конкурсантка розказала про національний відбір на Євробачення. Фото: Михайло Фролов / "Комсомольская правда" / PhotoXPress

Співачка, яка представлятиме Росію на конкурсі Євробачення-2017, розповіла про національний відбір.

Про це повідомляє Meduza.io.

"Мені просто зателефонували з пропозицією взяти участь у конкурсі. Не очікувала, що випаде така можливість. З радістю погодилася. На скільки я розумію, на Першому каналі проходив внутрішній конкурсний відбір", - сказала Юлія Самойлова. З дитинства має першу групу інвалідності.

"Показали пісню, з якою виступатиму. Почала займатися з викладачем англійської. Мови не знаю взагалі. У школі не викладали. За два місяці, сподіваюся, встигнемо надолужити", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми повинні використати учасницю Євробачення від Росії - Мухарський

СБУ перевіряє інформацію про гастролі співачки в анексованому Криму 2015-го. Можуть заборонити в'їзд в Україну. Якщо підтвердять порушення закону про територіальну цілісність країни. Сама Юлія Самойлова неодноразово підтверждувала участь у концерті, який відбувся 2015 року в Керчі.

Зараз ви читаєте новину «Російська конкурсантка розказала про національний відбір на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі