пʼятниця, 23 грудня 2011 14:24

Роман Галини Вдовиченко допоможе навести лад в особистому житті

Роман Галини Вдовиченко допоможе навести лад в особистому житті

Сьогодні, 23 грудня оголосять переможця книжкового конкурсу "Книга року БІ-БІ-СІ-2011". Країна попросила кожного з п'яти фіналістів порівняти свої книжки із ліками.

Роман Галини Вдовиченко "Бора" вийшов у видавництві "Клуб сімейного дозвілля". Письменниця розповіла про свою книгу у формі вкладиша до лікарського засобу.

"Інформація для пацієнта: варіант "Рукавички" для дорослих. Але місця в ній вистачить усім. Письменниця Христина Бора, яка вже кілька років нічого не пише, отримує в спадок від незнайомця будинок у Львові. Там також опиняються її подруга, дідусь, 14-річна дівчинка й чоловік на ім'я Гордій. У нього закохуються всі жінки. Будинок – із біографією й характером, він втручається в життя нових мешканців, допомагає зрозуміти одне одного. Лікарська форма: роман-антидепресант. 238 ковтків у одній упаковці. Споживати малими дозами або за раз. Показання: для тих, хто хоче навести лад в особистому житті", - розповіла автор.

Каже, що роман можна прочитати за раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галина Вдовиченко за премію "Книжки року Бі-Бі-Сі" зробить вдома ремонт

"Взаємодія з іншими лікарськими засобами: можна читати одночасно з двотомником "Катерина Білокур". У "Борі" є згадка про неї. Сподіваюся, колись щось подібне вийде й про лемка Никифора Дровняка, представника наївного мистецтва, який теж з'являється у романі. Він усе життя не мав дому. Спосіб застосування та дози: читати з настроєм "нехай увесь світ зачекає". Найкраще, коли за вікном темно, дощ або сніг, телефон мовчить. Поряд – вовняний плед, гарячий чай або кава та тепле світло від лампи на книжковій сторінці", - зазначила Вдовиченко.

Прочитати про протипоказання, побічні ефекти та термін придатності книги Галини Вдовиченко можна у журналі "Країна" № 49 (102) за 23 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Роман Галини Вдовиченко допоможе навести лад в особистому житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі