понеділок, 08 лютого 2021 00:45

Родина Обами зніматиме фільми та серіали для Netflix

Родина Обами зніматиме фільми та серіали для Netflix
Продюсерська компанія Барака і Мішель Обами уклала угоду з Netflix про зйомки шести проєктів. Фото: Instagram

Родина 44-го президента США Барака Обами створюватиме фільми та серіали для Netflix.

"Higher Ground Productions, продюсерська компанія Барака і Мішель Обами, спільно з Netflix сьогодні оголосила про розробку декількох майбутніх проєктів", - йдеться на сайті стрімінгової платформи.

Мова йде про ігрові, документальні, а також дитячі та сімейні фільми та серіали. Виходитимуть наступні декілька років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл створюватимуть подкасти для Spotify

Зокрема, фільм "Вихід на захід" за однойменним романом пакистанського письменника Мохсіна Хаміда про історію кохання на тлі глобальної міграції. The New York Times назвало цей роман одним з 10 кращих 2017 року.

Також запланували вихід науково-фантастичних фільмів "Супутник" і "Тенцінг" ( "Tenzing"), заснованого на реальній історії альпініста Тенцинга Норгея. Серед проєктів ще вказується серіал про індійську дівчину з резервації, яка під прикриттям співпрацює з поліцією.

Мемуари колишнього президента США Барака Обами "Земля обітована" побили рекорд продажів у США. Торік очолили список бестселерів.

1-й том мемуарів розійшовся у 2,6 млн примірників. Однак ця цифра нижча, ніж 3,4 млн примірників книги "Становлення" колишньої першої леді Мішель Обами, проданих у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «Родина Обами зніматиме фільми та серіали для Netflix». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі