четвер, 17 грудня 2020 00:45

Принц Гаррі та Меган Маркл створюватимуть подкасти для Spotify

Принц Гаррі та Меган Маркл створюватимуть подкасти для Spotify
Принц Гаррі та Меган Маркл підписали багаторічний контракт з сервісом Spotify. Акції компанії одразу подорожчали на 2%. До цього домовилися знімати фільми та серіали для Netflix. Фото: Instagram

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл випускатимуть подкасти на стрімінговому сервісі Spotify.

Spotify уклав угоду із компанією Archewell Studio, яку заснували Гаррі та Меган. Цей контракт буде ексклюзивним і багаторічним.

Умови угоди не розголошуються. Акції компанії підскочили на 2%.

Подружжя уже анонсували випуск спеціального різдвяного подкасту, а повноцінні випуски почнуть записувати у 2021 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Література має асоціюватися з сильним чоловічим тілом, - письменники знялись в еротичному календарі

Останні два роки Spotify активно інвестує в подкасти. У список провідних подкастів, які підписали з сервісом ексклюзивні контракти, входять 44-й президент США Барак Обама і його дружина Мішель, модель Кім Кардашьян, комік Джо Роган.

Напередодні Гаррі та Меган підписали контракт зі стрімінговим сервісом Netflix. Зніматимуть документальні фільми й серіали, художні фільми та дитячі програми.

2020-го Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від звання членів королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США. Іноземні ЗМІ повідомляють, що Меган Маркл планує стати президенткою США. Саме через це екс-актриса не відмовилася від американського громадянства.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі та Меган Маркл створюватимуть подкасти для Spotify». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі