середа, 05 вересня 2012 11:13

Роббі Вільямс помістив своє позолочене зображення на обкладику диска

Роббі Вільямс помістив своє позолочене зображення на обкладику диска
Обкладинка альбому Роббі Вільямса Take The Crown. Фото: lenta.ru

Британський поп-співак Роббі Вільямс анонсував вихід нового студійного альбому. Як повідомляє Gigwise, платівка під назвою Take The Crown надійде у продаж 5 листопада. На обкладинці диска зображений позолочений гіпсовий зліпок співака на синьому тлі.

Всього в альбомі будуть представлені 11 нових пісень, зокрема дует з американської фолк-співачкою Lissie "Losers". За даними The Daily Telegraph, першим синглом стане композиція Candy, написана спільно з Гаррі Барлоу з Take That.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після туру Take That

Вільямс поки не оголошував про повномасштабний гастрольному тур в підтримку Take The Crown. У вересні співак лише дасть чотири невеликих концерти у Великобританії.

Попередній сольний альбом Роббі Вільямса Reality Killed the Video Star вийшов в листопаді 2009 року і зайняв друге місце в британському чарті. У 2010-му співак возз'єднався з групою Take That, в якій починав свою кар'єру, і записав з нею диск Progress. В кінці 2011 року було оголошено, що Вільямс знову покинув Take That і відновив сольну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Роббі Вільямс помістив своє позолочене зображення на обкладику диска». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі