четвер, 13 серпня 2015 12:10

Режисер "Зоряних воєн" розповів про головного лиходія нової картини

Режисер "Зоряних воєн" розповів про головного лиходія нової картини

Режисер сьомого епізоду "Зоряних воєн" Джей Джей Абрамс розкрив деталі образу Кайло Рена (Kylo Ren) - головного лиходія фільму.

В інтерв'ю журналу Entertainment Weekly він зазначив, що маска персонажа - явна відсилання до маски Дарта Вейдера. Постановник пообіцяв, що стрічка пояснить її походження.

"Рен добре знає, хто був до нього, і це важлива частина його історії", - пояснив Абрамс. Він додав, що викликав світловий меч з гардой - власний винахід Рена. "Герой так само небезпечний, жорстокий і страшний, як його меч", - уточнив режисер.

За словами Абрамса, Кайло Рен - не справжнє ім'я персонажа. "Рен" - це приналежність до певного клану чи лицарського ордену, так само як і "Дарт" в попередніх картинах. Постановник підкреслив, що образ лиходія в новому фільмі буде складним і неоднозначним:

"Я думаю, ми побачимо обидві сторони Сили".

Антагоніста зіграв Адам Драйвер. Стрічка вийде в прокат 17-18 грудня 2015 року. Їй вже передбачили касовий рекорд: експерти вважають, що сьомі "Зоряні війни" можуть заробити близько 2,2 мільярда доларів - більше, ніж "Титанік" Джеймса Кемерона (2,1 мільярда). У проект повернуться актори з оригінальної трилогії Марк Хемілл, Керрі Фішер і Харрісон Форд. Серед нових акторів - Енді Серкіс, Лупі Ніонго, Джон Бойега, Дейзі Рідлі, Макс фон Сюдов і Оскар Айзек.

Космічну кіноепопею "Зоряні війни" створив режисер Джордж Лукас. Перша трилогія вийшла в 1977-1983 роках, трилогія-приквел - у 1999-2005-х. Сага придбала популярність по всьому світу і стала основою масштабної франшизи, яка включає мультфільми і мультсеріали, телефільми та ігри.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Зоряних воєн" розповів про головного лиходія нової картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі