Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2019 15:26

Режисер показав виконавця ролі Бетмена

Автор: imdb.com
  Роберт Паттінсон зіграє Бетмена у трилогії фільмів режисера Метта Рівза
Роберт Паттінсон зіграє Бетмена у трилогії фільмів режисера Метта Рівза

Англійський актор Роберт Паттінсон виконає головну роль у супергеройському фільмі "Бетмен" і 2 його продовженнях. Це підтвердив режисер трилогії американець Метт Рівз.

На своїй сторінці у Twitter Рівз опублікував GIF-анімацію з Паттінсоном. Це кадр зі стрічки "Гарні часи" 2017-го, в якій актор виконав головну роль. Режисер супроводив пост 3 смайликами кажанів.

Метт Рівз планує зняти трилогію про Бетмена у жанрі нуар. Розкриє персонажа, передусім, як детектива. Фільмування першої частини розпочнеться наприкінці цього року. У прокат стрічка має вийти 25 червня 2021-го.

За інформацією видання Deadline, Паттінсон був фаворитом для постановника. Також на роль претендував англієць Ніколас Голт. Кіностудії Warner Bros. сподобалися обидва актори, але після фінальних проб обрали саме Паттінсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Аквамена" екранізує комікс для дорослих

Цьогоріч за участі Роберта Паттінсона вийде хорор "Маяк", історичний фільм "Король" на основі п'єс Вільяма Шекспіра та драма "В очікуванні варварів" за романом Джона Максвелла Кутзее. 17 липня 2020-го відбудеться прем'єра шпигунського трилера Крістофера Нолана "Тенет", де актор грає одну з головних ролей.

Режисер Метт Рівз зняв стрічки "Монстро", "Впусти мене", "Світанок планети мавп", "Війна за планету мавп".

Зараз ви читаєте новину «Режисер показав виконавця ролі Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі