Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2020 10:05

Реп в Україні живий: виконавці відповіли кліпом на образу

Реп в Україні живий: виконавці відповіли кліпом на образу
Реп виконавці випустили нові треки, об'єднані під одним хештегом #RapinPeaceUA. Фото: alyona.alyona.official/Instagram

3 серпня понад 30 українських реп-виконавців випустили нові треки, об'єднані під хештегом #RapinPeaceUA. Так вони вирішили показати, що реп в Україні живий.

Найпопулярніша українська реп- і хіп-хоп-виконавиця Alyona Alyona і ще 6 реперів представили спільну 6-хвилинну пісню "Стержень". Alyona Alyona, KALUSH, OTOY, Білий Бо, Шершень, DYKTOR, Дядя Вова витримали 40 днів після публікації скандальної колонки українського музичного журналіста Сашка Варениці про смерть українського репу. Та представили свою відповідь - відео на пісню. У ній пояснюють, чому обрали саме цей жанр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками-2020": хто вже погодився стати учасником

"40 днів тому вийшла чергова колонка про смерть української реп музики. Ми всі то прочитали і вирішили вже нарешті поховати той реп і справити по ньому поминки саме сьогодні! Цього "поминального" понеділка багато українських реп-виконавців перехрестять свої творіння та випустять їх у світ", - каже артистка.

Окремо кліп на нову пісню "Вайб" у межах акції вже випустив гурт KALUSH. До акції приєдналися також Дядя Вова & Свій Тіп, DYKTOR, XXV кадр, CRESCO, Денні Дельта, Білий Бо, ЧАКІР, VovaZiLvova, П'яний Фрешман, ДайТону, Freel і багато інших. Нові треки та кліпи вони публікують на своїх каналах в YouTube, у соціальних мережах і стрімінгових сервісах.

Восени вийде новий сезон шоу "Танці з зірками". Знаменитості повідомляли шанувальникам в Instagram, чи беруть вони участь. Першим зірковим учасником став співак Олег Винник.

Зараз ви читаєте новину «Реп в Україні живий: виконавці відповіли кліпом на образу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі