Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2020 14:11

Рагнарок на цицьках та еротичне хрипіння: 10 найсексуальніших митців

Народна премія у Facebook "Золотий ліфон" визначила 10 найсексуальніших українських митців. Перше місце отримав письменник і музикант Сергій Жадан. Назвали ідеальним чоловіком за "надзвичайний письменницький талант, доброту, почуття гумору і світлий розум".

Другу сходинку обійняв художник та лідер гурту "Пирятин" Іван Семесюк.

"Іван, як український Вішну, робе все - від грати на гармоніці до вишивати бандериків, поетично матюкається та декламує античних стоїків. Наш герой, як справжній мужчина-загадка: ховає свою романтичну скромну натуру за темними окулярами й мило брутальними замашками. Мужчина, що розтопить скептичніші, найхолодніші серця українських інтелігенток. Мужчина, заради якого дами готові влаштовувати "Рагнарок на цицьках".

Автор: Facebook
  Іван Семесюк
Іван Семесюк

Далі у трійку фіналістів входить актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Опиняючись перед ним, враз почуваєшся Роксоланою, готовою добровільно піти у ясир. Талановитий актор і режисер. Такі грають коханців й героїв. Таким аплодують у Каннах. З такими повернемо Крим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча бікіні-модель похизувалася розкішним бюстом

У рейтинг увійшли митці, кому за 60. Це письменники Юрій Андрухович та Лесь Подерв`янський.

Андрухович: "Можна мати торс із кубиками, накачані сідниці та широкі плечі, але що може бути сексуальнішим за розумного чоловіка?
З ним хочеться випити не горілки, а хорошого сухого вина чи просто смачного чаю на кухні, й поговорити про життя. Точніше, просто слухати. Як він грає зі словами української мови. Наче вправний маестро з клавішами вишуканого інструменту. Озвучує їх пронаунсом, що заворожує й гіпнотизує. Цим голосом можна слухати дитячі казки перед сном, патріотичні промови, філософські трактати, й інтимні вірші у незастеленому ліжку. З ним хочеться мати історію з готельного номера, яку нікому й ніколи не розповісти".

Автор: Facebook
  Юрій Андрухович
Юрій Андрухович

Подерв`янський: "Став тим самим бруталом, який зазіхнув на честь найпоряднішої дівчини на селі. Тим самим членом, що позбавив цноти українську літературу. Легалізував в літературних текстах слова "хуй" і "поєбаться". Більше того, закохав у ці тексти найвитонченіших панянок, бездоганно поєднуючи іронію та сміливість, гостроту і письменницьку майстерність. Все був і лишається першим. А перших не забувають!".

Автор: Facebook
  Лесь Подерв`янський
Лесь Подерв`янський

Відзнака "Золотий ліфон" пройшла вдруге. Торік рейтинг також очолив Сергій Жадан. У коментарях написали, що забрати перше місце зможе лише його син, коли підросте.

"Ідея проєкту виникла 2019-го, випадково. На початку втілювалася як голосування "серед своїх". Але, як виявилось, в українському суспільстві є потреба говорити про те, що саме українські митці є напрочуд сексуальними. І саме українські музиканти, актори, художники, письменники тощо є справжніми секс-символами: прискорюють серцебиття та фігурують у щемних жіночих мріях. Тому ідея швидко здобула значно ширшу аудиторію, про неї заговорили в пресі та на радіо", - кажуть організатори.

Зараз ви читаєте новину «Рагнарок на цицьках та еротичне хрипіння: 10 найсексуальніших митців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі